VI ER NATUREN:

 

Ud i Naturen med Åben Rådgivning:

Kom ud og oplev naturens luner i et uforpligtende miljø og fællesskab. Med gode muligheder for at danne nye relationer, samtidig med at du får frisk luft og sammen sanser og nyder vi naturen. Aktiviteterne skifter efter årstiderne; Sommer-Efterår-Vinter-Forår.

Forår: Vi finder urter som vi tilbereder over bålet og smager på naturen råvare. Der er altid rigeligt med cowboykaffe til alle som simrer lystigt på bålet. Der er mulighed for at mødes ved Gl. Køge gård og gå turen på ca. 1,5 km. Sammen med Ricky hen til spejderhytten eller du kan mødes med Heidi ved spejdernes bålplads hvor hun vil stå klar.

Tid: Hver anden tirsdag i lige uger kl. 13.30 – 15.30
Sted: Gammel Koegegaard 3. 4600 Køge – Åsen.

formål: At deltagerne får mulighed for at komme tættere på naturen og derved øge bevidstheden om naturens unikke skattekammer både for krop og sjæl.

Socialt: Mulighed for at komme ud af din lejlighed, i et socialfælleskab imens du er aktivt i Naturen.

Afstressende: Under spontan opmærksomhed scanner vi vores omgivelser og kommer i en tilstand af flow. Tankerne forsvinder og din bevidsthed koncentreres om omgivelserne, hvad ser du-hvad hører du-hvad lugter du. Vi håber at du vil opleve en tilstand af ro i Hjernen. og den tilstand opnås lettere i naturen.

For mere info og tilmelding Kontakt: Ricky Winther tlf. 20340114