Ud af volden – ind i Livet

 

Er du udsat for fysisk eller psykisk vold? Du er ikke alene.

82.000 kvinder og 43.000 mænd bliver hvert år udsat for fysisk, psykisk vold eller begge.

Ud af volden – ind i livet er et ambulant tilbud til voksne borgere i Køge kommune, som oplever at være udsat for en eller flere former for vold af en partner, tidligere partner, samlever, forælder eller andre som står dem nær.

Ud af volden – ind i livet, består af en sammenhængende forløb af rådgivning og vejledning gennem indledende individuelle samtaler og et samtaleforløb i gruppe.

Med forløbet ønsker vi at støtte dig til et liv uden vold og til det liv du ønsker. Med gruppeforløbet, vil vi gerne give dig muligheden for at møde andre som har haft de samme eller lignende oplevelser som du har og blandt andet støtte dig til at få øje på dine iboende styrker og nedbryde negative tanker som skyld og skam og selvbebrejdelse.

 

Tidligere deltagere fortæller om forløbet:

”Jeg føler mig ikke længere så alert når jeg går på gaden”

”Det har været meget værdifuldt at møde andre som har haft de samme oplevelser som mig”

”Jeg har igennem forløbet fundet ud af, at det ikke var min skyld det der skete mod mig” 

”Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet af forløbet, men jeg har fået en ro som jeg ikke har haft meget længe”.

Det ambulante tilbud Ud af volden – ind i livet, er treårigt projekt i samarbejde med Social – og boligstyrelsen og Odense kommune.

Rammer:

Tid: Onsdage kl. 10 – 12:30

Sted: Søndre allé 6, 4600 Køge

Der kan forekomme ændringer i forhold til sted og tidspunkt.

Kontakt:

For at høre mere om tilbuddet eller om netop dine oplevelser kan være vold, er du velkommen til at rette henvendelse til Ud af volden– ind i livets rådgivere,  ved at ringe på hverdage mellem kl. 09.00 – 15.00 til Hegnetslund krisecenter tlf. 5667 2828, tryk 2.

Du kan også henvende dig i Åben Rådgivnings åbningstid mandag til onsdag: 9.00-14.00 torsdag: 12.00-15.00 og 15.30-18.00