Åben Rådgivning er et tilbud til dig i Køge Kommune, som er over 18 år og har brug for råd og vejledning til at løse de udfordringer eller problemer, du oplever i din hverdag. Hos os kan du komme direkte fra gaden og få råd, vejledning og støtte til det, som fylder hos dig.

Måske har du brug for hjælp til at komme til bunds i e-Boks, søge en bolig eller støtte til at få hverdagen til at fungere.

Uanset din problemstilling er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan støtte dig i at finde løsninger på det, du har brug for. Kan vi ikke hjælpe dig i Åben Rådgivning, vil vi sørge for, at du bliver guidet videre til den rette hjælp.

Alle har mulighed for at benytte Åben Rådgivnings tilbud. Uanset om du har psykiske, fysiske, sociale eller andre udfordringer i livet, så er vi klar til at byde ind med støtte og vejledning, som giver mening i din situation.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Åben Rådgivning.

Råd og vejledning

Du kan altid ringe til os inden for vores åbningstid og få råd og vejledning til det, der fylder hos dig.

Du kan også booke et møde eller komme uanmeldt om eftermiddagen til en individuel samtale, hvor vi vil hjælpe dig med at skabe overblik over din situation og kortlægge, hvilke muligheder du har.

Nogle henvendelser er engangshenvendelser fra mennesker, som har et konkret og afgrænset problem, som vi sammen får løst. Andre får mod på at deltage i et af vores mange kurser eller prøve kræfter med deltagelse i Netværket som en måde at komme videre i livet og hverdagen. Den rådgiver, du taler med, vil kunne give dig information om indhold, form, formål og klæde dig godt på. Du kan kontakte os på tlf. 56 67 26 28

Åbningstider

 

Vi kan træffes på telefon i dette tidsrum:

Mandag til onsdag: 9.00-14.00

Torsdag: 12.00-18.00

Fredag: 9.00-13.00

 

Tlf: 56 67 26 28

 

Der er åbent for personlig henvendelse fra gaden på følgende tidspunkter:

Mandag kl. 12-15

Tirsdag kl. 12-15

Onsdag kl. 12-15

Torsdag kl. 12-18

Fredag kl. 12-14

Mød os også i Jobcenteret Mandage fra kl. 9-12 hvor vi sidder klar med info om Åben Rådgivning og vores tilbud.

 

Læs meget mere om vores kurser og tilbud ved at trykke HER